Cautare
Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Anterior

Curs de legislatie rutiera 2022, pentru obtinerea permisului de conducere auto (TOATE CATEGORIILE)

Anterior

Chestionare pentru obtinerea permisului conducere auto - Categoria B

Obtinerea si restituirea permisului conducere 13 din 15 - 2021

ISBN: 9789736591115
Editura: National
Anul publicarii: 2021
Nr. pagini: 160

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 28,50 Lei

Special Price 23,02 Lei

Detalii

    Lucrarea de fata se adreseaza in special celor care poseda permis de conducere, dar carora, din diverse motive, noile modificari ale legislatiei rutiere nu le sunt pe deplin cunoscute.
 
   Mai exact, cartea se doreste a fi un instrument care ajuta posesorul de permis sa-si reactualizeze cunostintele rutiere teoretice.
 
   Foarte multi dintre posesorii de permis de conducere stiu ca legislatia europeana in materie a suferit modificari in ultimii ani si ca, din acest motiv, si legislatia romaneasca a trebuit sa fie adaptata noilor reglementari.
  
   De asemenea, tot in context european, fiecare posesor de permis de conducere trebuie sa contribuie la realizarea dezideratului primordial, acela de a preveni si a diminua substantial numarul ( si consecintele ) accidentelor rutiere.
 
   Prevenirea, reducerea sau chiar stoparea tragediilor rutiere este o responsabilitate a fiecarui participant la trafic si se poate realiza prin multiple cai, cea mai importanta fiind cunoasterea si respectarea legislatiei rutiere.
 
   Cartea de fata vizeaza tocmai acest aspect al cunoasterii temeinice a legislatiei, inclusiv a acelei sectiuni care trateaza masurile luate de catre autoritatile abilitate, in cazul nerespectarii legislatiei.
 
   Asadar, testele din aceasta carte cuprind o serie de intrebari similare celor utilizate de politia rutiera in cadrul examenelor pentru restituirea permisului celor carora le-a fost suspendata exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioada limitata; aceste intrebari vizeaza tocmai situatiile in care incalcarea unor reguli de circulatie a condus la aplicarea acestei sanctiuni.

Mai multe informatii

Autor Nu
ISBN 9789736591115
Editura National
Anul publicarii 2021
Pagini 160
  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Your Rating

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Evaluare